2021 Mobilya Trendleri Koltuk Modelleri ve Renkleri

2021 Mobilya Trendleri Koltuk Modelleri ve Renkleri

2021 Mobilya Trendleri

Modern ve lüks yatak başlıklarından duygusal antikalara, 2021 mobilya trendleri eviniz için olabildiğince şık. Konu kusursuz bir daire döşemeye gelince, her dekorasyon meraklısı mobilyanın bir alanı hem tamamlayabileceğini hem de modernleştirebileceğini bilir. Doğru parçaları seçmek, evinizin genel estetiğini de iyileştirebilir. Şimdi radarınızda kalması gereken en yeni dekorasyon ve mobilya trendlerini paylaşıyoruz.

Yeni dekorasyon modelleri, şık, zamansız parçalar ve canlı detaylarla geliyor. Birçok tasarımcı, aydınlatmayı ek bir tasarım öğesi olarak kullanıyor. Artisan armatürler, evinizi kişiselleştirir ve yüksek teknoloji dünyasından evlerin odağını doğal dekorun cazibesine doğru çekmeye yardımcı olur.

2021 Koltuk Modelleri ve Renkleri

2021 Mobilya Trendleri

Taş, bakır, beton ve granit gibi doğal malzemeler giderek daha sık kullanılıyor. Bu unsurlar, evinizin etrafındaki dış dünyayı yansıtırken odaya organik ve dingin bir ortam getirmeye de yardımcı olacaktır.

Dekorasyonunuz için büyük kadife kanepeleri kullanabilirsiniz.

İster inanın ister inanmayın, kadife bir zamanlar eski moda ve sıkıcı olarak kabul edildi, ancak şimdi modaya uygun lüks bir malzeme olarak görülüyor. Bu çok boyutlu kumaş şimdiden büyük ilgi gördü ve pek çok tasarımcı kadife dekorun en çok aranan trendlerden biri olacağına inanıyor. Dekorasyonunuz için büyük kadife kanepeleri kullanabilirsiniz.

Çiçek desenlerini yeni bir ışıkta göreceğiz. İç mekan tasarımınıza bir bahar dokunuşu ekleyin.
Çiçek desenlerini yeni bir ışıkta göreceğiz. İç mekan tasarımınıza bir bahar dokunuşu ekleyin.

Çiçek desenleri eski tarzlar, bohem tasarımlar, çiftlik evleri ve diğer birçok modern mekan için mükemmel seçimlerdir. Çiçekli dokumalar, evinize davetkar bahar hissi vermenin harika bir yoludur. Perdeler, yatak örtüleri ve kilimler de buna dahildir, dekorasyon için uygun fiyatlı şık bir tamamlayıcı olabilir. Mobilyalar için çiçekli bir döşeme de harika olur.

Kırmızı, turuncu tonları ve toprak tonu ile bakır, yeni dekorasyon ve mobilya trendleri için çok ihtiyaç duyulan bir nefes.

Kırmızı, turuncu tonları ve toprak tonu ile bakır, yeni dekorasyon ve mobilya trendleri için çok ihtiyaç duyulan bir nefes. Ayrıca bu tarzdan dolayı evinize ev aksesuarı olarak metal eşyalar da ekleyebileceğinizi unutmayın.

Hafif renkler, mekanların çok büyük hissetmesine yardımcı olabilse de tasarımcılar, yeni trendlerde daha canlı renkleri tercih ediyor. Evinizdeki yoğun canlı renkte gölgeler mobilyalarınızı ve dekoratif dekorasyonunuzu renklendirebilir. Muhteşem kırmızılara, etkileyici pembelere, zengin sarıya ve organik yeşile dikkat edin.

Paslanmaz çelik ve cilalı nikele veda edip evlerimizde pirinç aksanları ağırlayacağız.

Paslanmaz çelik ve cilalı nikele veda edip evlerimizde pirinç aksanları ağırlayacağız. Bu malzeme, diğer çelik veya metalden yapılan işlenmiş tasarım seçeneklerine şaşırtıcı derecede sıcak ve ince bir alternatiftir.

Bu renk kombinasyonundaki mobilyalar, gerçekten zamansız bir tasarım trendidir ve yeni mobilya trendleri listesinde de yer almalıdır. Siyah ve beyazın görsel kontrastı, evinizde bir denge ve cesaret duygusu taşır. Siyah ve beyaz çizgiler, halılardan pencere tentelerine ve tanınmış hapishane üniformalarına kadar klasik, zamansız bir görünümdür. Bu kombinasyon uzun zamandır piyasada olmasına rağmen, bir şekilde her zaman taze ve modern görünüyor.

2021 Yatak Odası Modelleri

Pembe renk cesur bir ifadedir ve bir değişiklik arıyorsanız, iç mekana kolayca entegre edilebilir.

Pembe renk cesur bir ifadedir ve bir değişiklik arıyorsanız, iç mekana kolayca entegre edilebilir. Daha incelikli bir yaklaşım için, düz perdeler, keten nevresimler veya yastıklar gibi tekstil parçalarını birleştirmeyi deneyin. Örneğin, eski bir ahşap sandalyeyi veya bir Ikea rafını bu şekilde boyamak, sade bir odaya renk katabilir. Yumuşak pembelerdeki seramikler ve küçük dekoratif detaylar da harika görünür. Daha zarif bir görünüm için detayları pirinç ve Carrara mermeriyle koordine edin.

Bu modaya uygun renk tonu, yeni mobilya trendleri sırasında büyük ilgi gören harika bir seçenektir. Bu pembe gölgenin geçen yıl ev dekorasyonuna ve modasına nasıl girdiğini gördük.

Çiçek desenleri ve pirinç mobilyalara benzer şekilde, geometrik desenler eklemek yeni bir trend değil. Ancak yeni trendlerde geometrik şekillerin dinamik bir varlık haline gelmesi bekleniyor. Renkler, büyük boy desenlerle daha cesur hale gelir. Bu desenleri evinizin dekoruna dahil etmenin en akıllı ve kolay bir yolu, bu tür  unsurları mobilyalarla eklemektir.

Sayvanlı yatakları 1980 lerin sonlarından beri moda olmamasına rağmen, son dönemlerde büyük sayvanlı yatakların güncellenmiş versiyonlarının çok  talep edildiğini görüyoruz. Bunun nedeni, otel yatak odası süitlerinin son on yılda moda olması olabilir.

Sayvanlı yatakları 1980 lerin sonlarından beri moda olmamasına rağmen, son dönemlerde büyük sayvanlı yatakların güncellenmiş versiyonlarının çok  talep edildiğini görüyoruz. Bunun nedeni, otel yatak odası süitlerinin son on yılda moda olması olabilir.

Her durumda, minimalist sayvanlı yatakların sayısız tasarımı mevcut. Yeni tasarımlarıyla  şık bir siluete ve boyuta sahip olduklarından, artık hemen hemen her odaya kolayca sığabilirler. Bu nedenle, yatak odanızda çok fazla yer kaplamadığından ve modası geçmediğinden rahatlıkla sade ve şık bir sayvanlı yatak satın alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir