Jant Boyama Spreyi | Akçalı Sprey Oto Jant Boyası

Jant boyama spreyi

İyi boyanmış parlayan bir jant, otomobiliniz için çekici göz alıcı parçalardan biridir. Jantlarınız için parlak ve etkileyici bir görünüm, jantlar için özel olarak üretilmiş en iyi sprey boya ile boyadığınızda elde edilebilir. Bu makale en iyi jant boyama spreyi hangisi ve en iyi jant boyası hangisi nasıl yapılır konularını içermektedir. Piyasada bulunan alaşım jantlar için en iyi jant boyama spreyi hangisi bu makalede ele alınmıştır. Bu makaleyi okuduktan sonra, ürünün artılarını öğrenebilirsiniz.

Jant Boyama Spreyi | Akçalı Sprey Oto Jant Boyası

Akçalı jant boyama spreyi özellikle zorlu hava koşullarına ve pasa karşı dirençli olarak formüle edilmiştir. Akçalı jant boyası ile jant yüzeyi kolay aşınmaz; bu nedenle, çentiklere ve çizilmelere direnebilen kalıcı bir yüzey sağlar. Akçalı jant boyası dayanıklılığı sebebi ile birçok oto sahibinin favori sprey boyası olmaktadır. Bu ürünün bir başka şaşırtıcı özelliği de motosikletler, bisikletler, ızgaralar ve jant kapakları için mükemmel olmasıdır. Bu nedenle, akçalı jant boyama spreyi aldıktan sonra başka bir sprey boya satın almak zorunda kalmayacaksınız. Bu boyayı satın almak kesinlikle aracınızın genel görünümünü değiştirecektir. Bu nedenle, akçalı sprey boya satın almakla iyi bir karar vermiş olacaksınız.

Akçalı sprey boya ile ilgili inanılmaz bir özellik de, 30 dakika gibi bir sürede hızlı kurumasıdır. Bununla birlikte, en iyi optimum sonuçlar için, bir gece boyunca kurumaya bırakmalısınız.

Kuruma Süresi (20℃)

  • Dokunma 5-20 dakika
  • Tam kuruma 8-12 saat
  • Kimyasal sertleşme 24 saat

Yüzeye tutunma gücünün yanı sıra örtme ve kapatıcılığı çok yüksek olması jant boyama süresi açısından daha az uğraşmanız gerektiği anlamına gelir. Sonuç olarak, daha az çalışma gerektiren ve yüksek kaplama ve örtücülüğe sahip boya arıyorsanız, o zaman akçalı sprey en iyi seçim olacaktır.

jant boyama spreyi
Akçalı Sprey Oto Jant Boyası

Oto Jant Boyama Nasıl Uygulanır?

  • Akçalı jant boyama spreyi ile uygulama öncesi jant yüzeyinin her türlü kir, pas, yağ ve tozdan tam olarak arındırılması gereklidir.
  • Kutu iyice çalkalanmalı ve 30 santim mesafeden ince katlar halinde, katlar arasında 20 dakika ara vererek 2-3 çapraz kat uygulanır.
  • Uygulama sonrası, jantların tam kuruması 12 saat sürecektir. Jantların çizilmeye ve bozulmaya karşı koruyacak kimyasal sertleşme ise 24 saat sonra oluşacaktır.

Detaylı Jant Boyama Nasıl Yapılır?

Jant Nasıl Temizlenir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir