Altın sprey boya ile pasta standı nasıl yapılır?

Altın sprey boya ile pasta standı nasıl yapılır?

Altın sprey boya ile pasta standı nasıl yapılır?

Sprey boya ile çok şık pasta standları yapabilirsiniz. Altın sprey boya, yada metalik lila tonlarını tercih edebilirsiniz. Akçalı sprey boya kartelasında altın (310) ve metalik lila (350) renkleri rahatlıkla bulabilirsiniz,

Altın sprey boya ile pasta standı için gerekli malzemeler

  • Düz cam tabak
  • Mumluk
  • Silikon tabancası
  • Akçalı sprey boya (310)

Cam tabak ve mumluğun büyüklüklerinin doğru oranlarda olmasına dikkat edelim, kullanacağımız cam mumluk üzerindeki tabağı devirmeden taşıyabilmeli. Mumluğun zemine temas ettiği ayak kısmı tabağın büyüklüğünü kaldıracak genişlikte olmalı.

Mumluk ve tabağı Akçalı (310) Altın sprey boya ile boyayın

 

Yapacağımız ilk şey, pasta standını inşa edeceğimiz mumluk ve tabağı altın rengine boyamak. Boyama işlemi için aşağıdaki talimatları takip etmek gerekir:

Spreyi en az bir dakika boyunca çalkalayın

Boya kabını sallayın

Kullanmadan önce başka bir yüzeyde püskürtme denemesi yapın. Boyama işlemine başlamadan önce bunu yapmanız önemli, böylece boya kanülün sonuna ulaşır ve sadece gazla değil, boya ile boyamaya başlarsınız.

Boyama adımı ve mesafe

Altın Sprey ile boyama mesafesi

Boyanacak yüzeye 25 cm mesafeden hafif eğimli olarak boyayı püskürtün. Boya kutusunu mümkünse hep aynı konumda tutun. Yumuşak darbelerle ve hızlı geçişlerle püskürtme işlemine devam edin. Boya kutunuzun üzerindeki talimatlarda belirtilen süreyi dikkate alarak diğer işlemlere geçmeden önce boyanın tamamen kuruduğundan emin olun.

Sprey boya ile boyanmış tabak üzerine silikon uygulayın

Tabak ve mumluk birbirine sağlam bir şekilde yapışmalı. Tabağın, alt kısmında tam ortaya gelecek şekilde silikon tabancası ile iyice ısınan silikonu sıkın. Silikonlanan tabağı mumlukla düzgün bir şekilde birleştirin. Çok uzun süre gerektirmeyen bu işlem sonrasında silikonun iki parçayı tamamen birleştirdiğine emin olmak için en az 15 dk kadar beklemek yeterli olacaktır. Pasta standınız hazır.

Aynı renkte kombin aksesuarlar oluşturup, pasta standınızla uyumlu bir dekor oluşturmak için eski veya kullanılmayan birkaç objeyi boyayıp servis masanızı zenginleştirebilirsiniz.

Size tamamlayıcı bir öneri; çöpe atacağınız bir konserve kutusunu sprey boya ile güzelce boyayıp, geri kazanabilirsiniz.Biz içinde çiçeklerle bu görüntüyü çok beğendik ve sizlerle paylaşmak istedik. Belki ilham alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir