Plastik eşya boyama Plastik nasıl boyanır?

Plastik eşya boyama Plastik nasıl boyanır?

Plastik Eşya Boyama Plastik Valiz Nasıl Boyanır?

Akçalı sprey boya ile beş adımda plastik eşya boyama nasıl yapılır öğrenmek istermisiniz? Hareketli banttaki valizinizi diğer valizler arasında hızlı bir şekilde ayırt etmeye ne dersiniz? Bavullarınızı yanlışlıkla diğer insanların bavuluyla karıştırdığınız oldu mu? Evet dediğinizi duyar gibiyiz. Bunun sebebi hep aynı renk ve modellerden olusması sonucu diğer valizlerden ayırt etmek oldukça zor olmasıdır. Aynı şey;erin tekrar olmasını istemiyorsanız, bu konuda sizlere yardımcı olacak harika bir fikrimiz var. Plastik bir valizi nasıl özelleştireceğinizi ve boyayacağınızı sadece beş adımda göstereceğiz.

Plastik Valiz Nasıl Boyanır?

Plastik Boyama için Malzemeler

Havadar bir alanda boyama işlemini yapmanızı öneriyoruz.

Plastik Valizi Temizleyin

Valizleri temizlemek için alkol bazlı bir temizleyici ya da direk alkol kullanmanızı öneririz. Boyamadan önce, boyanın eşit bir şekilde dağılmasını sağlamak için tozu ve kiri temizlemek gerekir. Daha sonra korumak istediğiniz, boyanmasını istemediğiniz alanları maskeleme bandı ve yüzeyi korumak için kağıt, plastik, kullanılmayan eski bir örtü ile örtebiliriz.

Akçalı Plastik Sprey Astarı uygulayın

Bir sonraki boya katmanının iyi bir şekilde yapışması için bu aşama çok önemli. Plastik bir valizi boyamak için Akçalı sprey plastik boya astarı uygulamak idealdir. Bu astarın ayrıca sadece 15 dakikada kuruma avantajı vardır, bu sayede son boyayı hemen uygulayabilirsiniz.

Renklendirmeye başlayabiliriz

Bir sonraki adım, valizinizi boyamaya başlamak. Bunun için Akçalı sprey boyanın 72 renginden beğendiklerinizi seçmek.Unutmayın Akçalı sprey boya kolay kurur ve size zaman kazandırır. Akçalı Sprey Boyayı size en yakın şubemizden alabilirsiniz.

Plastik eşya boyama Plastik nasıl boyanır?

Sprey boya kutusu en az 1 dakika süre ile çalkaladıktan sonra 25 – 30 cm mesafeden ince katlar halinde, katlar arasında 20 – 25 dk ara verilerek, 2 – 3 çapraz katla tatbik edilir. Ardından boyanan yüzeye hiç dokunmadan kurumaya bırakılır.

Şablonları yerleştirin

Hazır yada kendi kestiğiniz şablonları istediğiniz şekilde valizinizin üzerine yerleştirin. Boya püskürtme işlemine aynı şekilde bu defa şablonlar üzerinden devam edin.

Plastik eşya boyama Plastik nasıl boyanır?

Tüm bavul boyandıktan sonra, sadece şablonların çıkarılması gerekir. Artık valiziniz kendi tarzınızda, ve kişisel bundan sonra başka valizlerle karışma problemi yok.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir