Çocuklar İçin Oyun Evi Tasarımları Playhouse

Çocuklar İçin Oyun Evi Tasarımları Playhouse

Çocuklar İçin Oyun Evi Tasarımları Playhouse

Çocuklar için oyun evi tasarlamak harika bir fikir olacaktır. Arka bahçenizde böyle sevimli bir oyun evi için bir yer bulmak hiç zor olmasa gerek. Bahçede ağaçların ve bitkilerin arasına minik bir oyun evi inşa etmek, çocukların yıllarca unutamayacakları, harika zaman geçirecekleri, rüya gibi anılar biriktirecekleri muhteşem bir yer olacaktır.

Arada bir dahi olsa çocukları, biraz olsun teknolojiden uzaklaştırıp doğa ile zaman geçirmeleri için oyun evleri oldukça iyi bir fikir. Kendileri için oyunlar geliştirebilecekleri, eğlenceli zaman geçirecekleri, onlara ait olduğunu hissedecekleri bir mekan.

Ahşap Çadır ve Plastik Oyun Evleri

Size ilham vermesi için farklı tarzlarda birkaç oyun evini paylaştık.

Çocuklar İçin Oyun Evi Tasarımları
Fotoğraf kaynağı pinterest

Çocukların oturması ve hayal kurması için mükemmel bir ön sundurmaya sahip oldukça şirin bir oyun evi. Ön tarafta ebeveynleri bile çaya davet edip ağırlayabilecekleri bir alan bırakılmış.

Fotoğraftaki ev biraz daha ağırlıklı olarak kız çocuk temalı, böyle bir ev yapıp renklerle oynayarak daha unisex bir hava verilebilir.

Çocuklar İçin Oyun Evi Tasarımları
Fotoğraf kaynağı pinterest

Evin önüne bir güneşlik ilave etmek sıcak yaz günlerinde çocukların güneşten korunması için faydalı olacaktır. Ayrıca evin önüne çocuklar için bir kum havuzuda ilave edilebilir.

Çocuklar İçin Oyun Evi Tasarımları
Çocuklar İçin Oyun Evi Tasarımları – fotoğraf kaynağı pinterest

Bahçenizde güçlü büyük bir ağacınız varsa, oyun evini ağaç üzerinede kurabilirsiniz. Biraz daha özenli ve dikkatli bir çalışma ile ağaca zarar vermeden bu tarz bir tasarım uygulanabilir.

Kız ve erkek çocuklarının rahatlıkla oynayabileceği keyifli bir tasarım. Açık ve kapalı oyun alanı olan bu tarz iki katlı bir tasarım, çocuklar için oldukça kullanışlı olur. Soğuk havalarda kapalı olan bölümü, sıcak havalarda açık alanı kullanabilirler.

Çocuklar için çadırdan bir oyun evi
Çocuklar için çadırdan bir oyun evi – fotoğraf pinterest

Bahçede pratik olacağını düşündüğümüz çadırdan bir oyun evide yapılabilir. İçerisinde rahatlıkla oyun oynayabileceği, dilediğinde kitap okuyacağı, ders çalışacağı ferah bir oyun evi. Daha uygun maliyetli olacağı kesin, bunun yanında istediğiniz zaman istediğiniz yere kurmak gibi bir avantajı daha var.

Atölye veya Market Tarzı Çocuk Evi
Atölye veya Market Tarzı Çocuk Evi – fotoğraf pinterest

Oyun evini bir üst seviyeye taşıyıp, onların yaz aylarında daha üretken olmalarını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz bir atölyeye, dilerseniz bir markete dönüştüreceğiniz oyun evi onlar için öğreticide olacaktır.

Büyük Bahçeye Sahip Evler için Geniş Çocuk Evi Konsepti
Büyük Bahçeye Sahip Evler için Geniş Çocuk Evi Konsepti – fotoğraf pinterest

Büyük bir bahçeniz varsa, her detayı düşünülmüş bu tarz bir oyun evi inşa edebilirsiniz. Kendine ait bir bahçesi ve bankları dahi olan muhteşem minik bir oyun evi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir