Rüya Gibi Bohem Bahçe Dekorasyon Fikirleri

Rüya Gibi Bohem Bahçe Tasarımları

Rüya Gibi Bohem Bahçe Dekorasyon Fikirleri

Açık alanları dekore ederken, Bohem bahçe temasını kullanmak, mekanınıza parlak ve eğlenceli bir estetik kazandırabilir, bunun yanında bohem bahçe dekorasyon fikirleri giderek daha popüler hale geliyor. Bohem dekorasyon sadece görsel bir güzellik sunmuyor, aynı zamanda sakin ve rahat olabilen farklı bir ortam sunuyor.

Bu stili oluşturmak için birçok fikir var, şifonyer, kanepe, dolap ve masa gibi ev içinde kullanılan parçaları, renklendirip uygun parçalarla bir araya getirmek ve bunları bahçe dekorasyonunda kullanmak gibi. Bu mobilyaları gül, ortanca, lavanta, dahlias, frezya ve bambu gibi yemyeşil bitki ve ağaçlarla çevreleyebilirsiniz. Bahçenize canlılık ve tazelik katmaya yardımcı olacaklar.

Açık hava Bohem temanıza bazı vintage öğeler de ekleyebilirsiniz. Bu tür öğeler eski bir kapı, pencere, lamba, hatta bazı yemek takımları dahi olabilir. Bir hamak veya kumaş çadır, bahçenize ve açık alanınıza mükemmel bir bohem katkı sağlayabilir. Yerdeki yastıklar ve battaniyeler ya da bahçe partiniz için sevimli bir sandalye ve masa seti olsun, Bohem stilinizle eğlencenin tadını çıkarın. Kendi şık bahçenizi oluşturmanıza yardımcı olacak muhteşem bir Bohem bahçe fikirleri koleksiyonunu bir araya getirdik. Keyfini çıkarın ve lütfen hangisinin size daha çok ilham verdiğini bize bildirin!

Bahçe düzenleme örnekleri

Rahat bir açık hava yemek masası

Rahat bir açık hava yemek masası, dize ışıkları ve ambiyans için mumlar, asılı şişeler ile dekore edilmiş. Saksı bitkileri ve kafes sarmaşık ile masa altında ahşap zemin oluşturulması kullanışlı ve doğal bir görünüm sağlamış. Mutfak eşyalarının olduğu bir dolap, harika bohem bir etki oluşturmuş.

bohem açık oturma alanı

Bu bohem açık oturma alanı, açık havada bahçe eğlenceleri ve yaz partileri için mükemmel. Oturma alanı üzerinde uzun minderler olan ahşap panellerden oluşmuş, alt kısımları lila tonlarında boyanırken, yine ahşap zemin ve sehpa ile dekorasyon tamamlanmış.

Ultra yemyeşil bir bahçe alanı,

Ultra yemyeşil bir bahçe alanı, tamamen bohem dokunuşlarla dolu. Ayrıca açık hava ısıtıcısı, serin yaz akşamları veya sonbahar akşamlarında da rahatlıkla bahçenin kullanılması için faydalı olacaktır.

Fenerler ve salıncak canlı görüntüyü tamamlaması

Bohem bahçenin ne kadar eğlenceli olabileceğini gösteren bir görsel. Fenerler ve salıncak canlı görüntüyü tamamlamış.

Fresh bir arka bahçe

Fresh bir arka bahçe, dinlenme mekanı olarak eklektik bir oturma alanı oluşturulmuş, sizi adeta burada zaman geçirmeye davet ediyor.

Bohem süslemeli bahçe

Bohem süslemelerinden ilham alacağınız ve kaprisli dokunuşlarla tamamlanmış harika bir bahçe. Kilimler üzerine atılmış yastıklarla açık havanın tadını çıkarmak için davetkar bir vaha oluşturulmuş.

enkli baskıları olan döşemeler, yoğun bir şekilde kullanılan bitkiler, konforlu dış mekan mobilyaları

Bir arka bahçe verandası, renkli baskıları olan döşemeler, yoğun bir şekilde kullanılan bitkiler, konforlu dış mekan mobilyaları ile müthiş canlı görünüyor.

Ağaç kütükleri üzerinde ve çevreye yerleştirilmiş bitkiler, batik tarzı boyama yastıklar ve mobilyalarla keyifli bir bohem bahçe

Bu bahçede açık bir veranda oluşturulmuş. Ağaç kütükleri üzerinde ve çevreye yerleştirilmiş bitkiler, batik tarzı boyama yastıklar ve mobilyalarla keyifli bir bohem bahçe daha.

Yaz bahçesi

Yerde arabesk desenli halılar, üzerine atılmış yastıklarla kendinize bohem bir bahçede yaz partisi verebilirsiniz.

Ormanda bohem bir çay partisi.
Ormanda bohem bir çay partisi.
Bahçenizde şık bir piknik yapın, oturma için biraz minder ve ambiyans için asılı fenerler ekleyin.
Bahçenizde şık bir piknik yapın, oturma için biraz minder ve ambiyans için asılı fenerler ekleyin.
Boho'dan ilham alan, konforlu ve canlı bir açık veranda.
Boho’dan ilham alan, konforlu ve canlı bir açık veranda.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir