2021 Ev Dekorasyon Trendleri

2021 Ev Dekorasyon Trendleri

2021 Ev Dekorasyon Trendleri

Hepimiz 2020’de yaşanan kaosu geride bırakmayı hepimiz isterken, corona pandemisi sonrası 2021 ev dekorasyon trendleri nasıl değişti merak ediyoruz. Doğa sevgimizi, eski hobilerimizi ve evimizi yeniden keşfettik. Ve birbiri ardına iptal edilen tatiller, çoğumuzun kendi dört duvarımıza yatırım yapmaya başlamasına, evlerimizi yaşamak, çalışmak ve oynamak için daha ideal, ilham verici bir yere dönüştürmemize fırsat verdi. Dış mekan ev ofisleri oluşturmak ve açık konsept kat planını yeniden düşünmek , pandeminin evlerimizi görme ve dekore etme şeklimizi etkileme yollarından sadece birkaçı.

Corona Sonrası 2021 Ev Dekorasyon Modelleri

Doğaya ve güzel bir ev oluşturmaya karşı yeniden alevlenen bu tutkular, günlük yaşamlarımızda giderek artan daha fazla huzur ve dinginlik ihtiyacı ile birlikte, önceki haftalarda Behr, PPG Paints ve Sherwin Willams tarafından yayınlanan beklenen renk trendlerinin çoğunu etkiledi . Toprak tonları, okyanustan ilham alan maviler ve orman yeşillerinin önümüzdeki yıl en iyi renkler olması bekleniyor.

2021 Ev Dekorasyon Trendleri

Önümüzdeki yıl, zengin, doygun tonların yeniden dirilişini görmeye devam edeceğiz. Tasarımcılar ve ev sahipleri, yakut ve safir gibi mücevher tonlarından selvi ve safran gibi toprak tonlarına kadar, cömertçe renklendirilmiş iç mekan tasarımlarını kullanmaktan çekinmeyecekler.

Burada tasarımcı kokteyller ve sohbet için enerji veren ama bir o kadarda rahat bir alan oluşturmak için şömineden gelen petrol mavi ile sakin kremsi tonları canlı kırmızı ile buluşturuyor.

2021 Ev Dekorasyon Renkleri

2021'in tamamen tazeleyici ve canlandırıcı renklerle dolu olacağını düşünüyoruz.

Bu yıl hepimizin evlerimizde geçirdiği beklenmedik zaman süresi göz önüne alındığında, iyi hissetmek, ve  mutluluğu bulma ihtiyacımız sebebiyle 2021’in tamamen tazeleyici ve canlandırıcı renklerle dolu olacağını düşünüyoruz. Görsel olarak uyarıcı bir ev dekore etmek için mücevher tonlarından net ve canlı paletlere kadar her rengi araştırmak gerekiyor.

Bu küçük salon banyosu fuşya tonlarıyla, ve lakelerle görülmesi gereken bir alana dönüşmüş.

Son zamanlarda sanki sarıya doğru çekiliyoruz. Nötr olarak veya güzel mavilere detay olarak kullanılan yumuşak sarıları seviyoruz ve toprak tonları ile eşleştirilmiş hardal renginde blok baskılar dikkati çekiyor.

yumuşak sarı duvar kağıdı, zengin, pastel mavi kanepe ve renkli vurgulu yastıklarla kontrast oluşturulmuş.

Burada, yumuşak sarı duvar kağıdı, zengin, pastel mavi kanepe ve renkli vurgulu yastıklarla kontrast oluşturulmuş.

Duvarları renkli cesur sanat eserleri ile doldurmak istiyorsanız, sıcak beyazlardan boz ultra açık kahvelere, açık nötr grilere gidebilirsiniz.

Duvarları renkli cesur sanat eserleri ile doldurmak istiyorsanız, sıcak beyazlardan boz ultra açık kahvelere, açık nötr grilere gidebilirsiniz. Modern renk ve sanat eserleriyle kıskançlık uyandıran bu duvarlar sade zarafetlerini koruyor.

2020’den kalan karanlıkları aydınlatmak için mutlu renklerin revaçta olacağını tahmin ediyoruz. Sıkıcı ve kasvetli tonlar pek tercih edilecek gibi görünmüyor. Daha net renkler ve daha parlak nötrler büyük bir şekilde ortaya çıkacak.

Canlı ve ilham verici bir çalışma alanı . Mutlu, sakinleştirici bir mavi, eşsiz sanat eserleri ve antikalar, burayı çalışmak için mükemmel bir yer yapar.

Canlı ve ilham verici bir çalışma alanı . Mutlu, sakinleştirici bir mavi, eşsiz sanat eserleri ve antikalar, burayı çalışmak için mükemmel bir yer yapar.

2020’de yaşadığımız tüm çılgınlıklardan sonra, insanların rahatlık ve güvenlik hissi veren sıcak, zengin renklere yöneldiğini düşünüyoruz. Zengin çikolata kahvesi, yosun yeşili ve derin maviler düşünün.

Burada tasarımcı, yosunlu yeşilleri, çiçekli duvar kağıtları ve bol miktarda taze çiçek sayesinde dış mekanı bu geniş çamaşır odasına getirmeyi başarmış

Burada tasarımcı, yosunlu yeşilleri, çiçekli duvar kağıtları ve bol miktarda taze çiçek sayesinde dış mekanı bu geniş çamaşır odasına getirmeyi başarmış.

2021 trend tahminlerimiz bunlar, sizlere ilham vermek için faydalı olmuştur umarım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir