Harika Çocuk Oyun Odası Projeleri

Harika Çocuk Oyun Odası Projeleri

Harika Çocuk Oyun Odası Projeleri

Çocuklarınız varsa, oynayabilecekleri bir yere de ihtiyacınız var demektir. Hepinizin küçük bedenlerini ve zihinlerini meşgul etmek için çocuklarınıza kaleler ve fantastik alanlar inşa etmek istediğinizi tahmin edebiliyorum, ancak böyle bir proje biraz maliyetli olabilir. Harika çocuk oyun odası projeleri kendiniz yaptığınızda ve çocuklarıda dahil ettiğinizde güzel, eğlenceli vakit geçireceksiniz, aynı zamanda maliyetleri de daha düşük olacak.

Harika Çocuk Oyun Odası Projeleri
Fotoğraf kaynağı pinterest

Çocuklar salıncakları çok severler, üstelik yapımlarıda çok kolaydır. Çocuğunuzun odasına salıncak yapabilirsiniz.

Çocuklar duvar resimleri yapmayı severler
Fotoğraf kaynağı pinterest

Çocuklar duvar resimleri yapmayı severler. Duvarları kirletmeden resim yapabilmeleri için, bir duvara kağıt rulosu asacağınız basit bir düzenekle bunu çözebilirsiniz. Eğlenceli vakit geçirecek, dilediği gibi çizimlerini yapabilecek.

Evde kamp yapabileceği, arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirebileceği harika bir çadır.
Fotoğraf kaynağı pinterest

Çocukların odası için dilerseniz kendinizin yapabileceği yada hazır olarak satın alacağınız bir çadır çok işe yarayabilir. Evde kamp yapabileceği, arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirebileceği harika bir çadır.

Duvarların bir bölümü sprey boya ile kara tahtaya dönüştürülebilir.
Fotoğraf kaynağı pinterest

Duvarların bir bölümü sprey boya ile kara tahtaya dönüştürülebilir. Tebeşirle dilediği gibi çizimler yapıp, dilerse notlar alıp istediği zaman silebilir. Bu projede çocuk oyun için kullanışlı ve kendinizin de rahatlıkla yapabileceği bir proje.

Duvalardan birini tırmanma duvarına dönüştürebilirsiniz.
Fotoğraf kaynağı pinterest

Çocukların evde kapalı kaldıkları bu dönemde onlarında egzersize ihtiyacı unutulmamalı. Hem fazla enerjilerini atacakları hemde keyifli zaman geçirecekleri harika bir proje daha. Duvalardan birini tırmanma duvarına dönüştürebilirsiniz. Aynı zamanda tavana monte edeceğiniz tesisat borularından asılabileceği bir düzenek yapılabilir. Bedensel becerilerini geliştireceği, evde dahi olsa egzersiz yapabileceği, egzersizi oyuna dönüştürecek bir proje.

Bir oyun ve oyuncak masası.
Fotoğraf kaynağı pinterest

Bir oyun ve oyuncak masası. Hem oyuncakları derli toplu durmasını sağlayacak, hemde üzerinde oyun oynayacakları masa çocukların odası için mükemmel olacaktır. Masa üzerine yolların , helikopter pistinin olduğu bir pet hazırlanıp monte edilebilir, aynı zamanda altı iki katlı olduğu için rahatlıkla oyuncak ve lego kutularının yerleşmesi için ekstra alan kazandırır.

Hem tehlikesiz hemde eğlenceli bir havuz.
Fotoğraf kaynağı pinterest

Çocukların odasına koyacağınız şişme bir havuzu rengarenk toplarla doldurup bir top havuzuna çevirebilirsiniz. Hem tehlikesiz hemde eğlenceli bir havuz.

Bunlar gibi birçok fikir üretip çocuk odasını harika bir oyun alanına dönüştürmek mümkün. Size ilham vereceğini düşündüğümüz bazı fikir ve projeleri paylaştık, denemeye değer.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir